Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2021. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása időjárás függvényében január végétől, február elejétől indul, innentől kezdjük a postázást és a kiszállítást is. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár jövőre már  termő) változattal is rendelkezünk. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. Termékeinket továbbá megtalálja a vatera.hu oldalain is kiskert felhasználói névvel.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Tövétől ágas, ívesen lehajló vesszejű cserje. Vesszői okkersárgák, paraszemölcsösek rügyei legfeljebb 1 cm hosszúak, orsó alakúak, csoportosan állnak. Keresztben átellenes állású, tagolatlan vagy a vállánál két kisebb levélkére tagolódó, tojásdad levelei hegyes csúcsúak, lekerekített vállúak, fűrészes szélűek, 4-8 cm hosszúak. Kora tavasszal, lombfakadás előtt nyíló virágai négytagúak, viszonylag hosszú kocsányúak, lecsüngők. Csészelevelei zöldek, keskeny-lándzsásak, lekerekített csúcsúak, 5-8 mm hosszúak. Sziromlevelei élénk sárgák, alsó harmadukban összeforrtak, a pártacimpák hosszúkásak, lekerekített csúcsúak. Termése két kopáccsal nyíló, hegyes csúcsú, kevés magvú tojásdad tok. Talajra fekvő ágai legyökeresedhetnek. Régóta ültetett díszcserje, ültetési helyén a gondozás megszűntével is tartósan megmarad, de nem terjed (kultúrreliktum). A zöldágú aranyfával (F. viridissima Lindl.) alkotott hibridjét, a hibrid aranyfát (F. × intermedia Zabel) gyakrabban ültetik. Ennek vesszői felállók, termete nagyobb, virágai nagyobbak, mély sárgák és rövidebb kocsányúak. Európa egyetlen őshonos aranyfája, az apró virágú albán aranyfa (F. europaea Degen et Bald.) hazánkban csak gyűjteményes kertekben található.

Találatok: 1 - 8 / 8

Aranyvesző - Forsythia

Forsythia Maluch

2L konténeres 40-60 cm növények

1270 Ft

Forsythia x intermedia Beatrix farrand

2L konténeres 20-40 cm növények

1270 Ft

Forsythia x intermedia Lynwood

2L konténeres 40-60 cm növények

1270 Ft

Forsythia x intermedia Melée d or

CS13 cserepes 20-30 cm növények

950 Ft

Forsythia x intermedia Minigold

2L konténeres 40-60 cm növények

950 Ft

Forsythia x intermedia Spectabilis

5L konténeres 40-60 cm növények

1270 Ft

Forsythia x intermedia Weber s bronx

CS11 cserepes 20-30 cm növények

950 Ft

Forsythia x intermedia Weekend

2L konténeres 30-40 cm növények

1270 Ft

Kosár

 x 

Üres Kosár

Termékkeresés

Webáruház