Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2021. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása véget ért.Rendelést már a 2021. őszi szezonra veszünk fel, október végi - november eleji kiszállításra. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár jövőre már  termő) változattal is rendelkezünk. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Japán, Honshu középsõ hegyvidékein, a Japán-Alpokban 1000-2500 méteres magasságokig él. 30-35 méter magas fává nõhet, koronája szabálytalan vagy kúpos. Kérge bordásan repedezett, idõs korban táblásan repedezik. Az ágak az elsõ évben vörösesbarnák, felfelé törõek késõbb sárgásbarnákká válnak. Tűlevelei 1-3 cm hosszúak, puhák, hamvasak. Tobozai igen egyediek, 2-3 cm hosszúak, a pikkelyeik kihajló szélûek, néha hullámosak. Termőhelyi igénye hasonló mint az európai vörösfenyõnek csak még kevésbé igényes. Az európai vörösfenyõ helyett szokták ültetni mert szebb, szürkés a lombszíne. 

 

Nem található rekord

Japán vörösfenyő - Larix kaempferi

Kosár

 x 

Üres Kosár

Termékkeresés

Webáruház