Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2024. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása befejeződött (tekintve, hogy minden növény leveles állapotban van!!), a szabadgyökerű növényekre leadott rendelést, ha abból van cserepes változat, akkor annak megfelelően visszaigazoljuk.  A rendelésfelvétel szabadgyökerű növényekre ettől függetlenül folyamatos 2024. őszi szállításra. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Az andoki araukária a közismert szobafenyő közeli rokona. Neve eredeti elterjedésére utal: Chile és Argentína indiánok lakta hegyvidékein honos. Szokatlan formája miatt régóta közkedvelt növény. Bizarr, vastag, zömök ágrendszerén a lándzsahegy formájú igen szúrós levelek spirálszerűen helyezkednek el. Tobozai gyermekfej nagyságúak, melynek jóízű magjából a bennszülöttek kenyere készült.
Savanyú kémhatású, laza, igen jó vízelvezetésű, mikroelemekben gazdag talajba ültessük. Nyáron rendszeresen öntözzük és tápoldatozzuk. Nálunk csak védett fekvésben, tűző napon marad meg. Idővel faméretűre nő, alsó ágait elveszíti, lapított kúp vagy ernyő alakú koronát nevel. Kiültetésétől számítva az első 4-5 évben körültekintő takarással védeni kell az erősebb fagyok ellen. Gyökérzónáját vastag mulcsos takarással óvjuk a téli hónapokban.
Nem található rekord

Araukária - Araucaria

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház