Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása befejeződött (tekintve, hogy minden növény leveles állapotban van!!), a szabadgyökerű növényekre leadott rendelést, ha abból van cserepes változat, akkor annak megfelelően visszaigazoljuk.  A rendelésfelvétel szabadgyökerű növényekre ettől függetlenül folyamatos 2023. őszi szállításra. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Nevéből fakadóan származási helye Korea és Japán egyes vidékei. A kis méretű házikertek, keskeny előkertek fenyője. Lassan növekszik és  éghajlatunkon általában kicsi marad (2-3 m), így nem kell attól tartani, hogy kinövi a helyet. Igen hamar, gyakran már félméteres korában teremni kezd. A felálló tobozok augusztus elejétől színesednek lilásbarnára. A megérett toboz a jegenyefenyőkre jellemző módon pikkelyekre hullik szét, és csak a felálló toboztengely marad meg. Májusban a piros termős virágai /a \"tobozkák\"/ ugyancsak mutatósak. Normál kerti talajt (savanyú talajt kimondottan meghálálja, meszes talajon besárgulhat), rendszeres vízellátást kíván. Inkább félárnyékos, mint napos fekvésbe ültessük. 
Japánkertek kedvelőinek kimondottan ajánlott növény, különböző változatait nagyrészt oltással állítják elő.
 
Nem található rekord

Koreai jegenyefenyő fajtái - Abies Koreana

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház