Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2024. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása befejeződött (tekintve, hogy minden növény leveles állapotban van!!), a szabadgyökerű növényekre leadott rendelést, ha abból van cserepes változat, akkor annak megfelelően visszaigazoljuk.  A rendelésfelvétel szabadgyökerű növényekre ettől függetlenül folyamatos 2024. őszi szállításra. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Észak-Amerikában a  Csendes-óceáni partvidéken a Kaszkád és a Sierra Nevada-hegység nyugati lejtõin, 500-2500 méteres magasságban él, dél felé eléri a Mexikói Alsó-Kalifornia északi hegyvidékét. Fiatalon kúpos, vagy oszlops, késõbb szabálytalan, lekerekedõ koronájú fa. 30-50 méter magasra is megnõhet. Kérgének színe vörösestõl szürkésbarnáig terjedhet. A vékonyabb hajtások az erõsebbekrõl bókolnak, laposak. Kérge idõsebb korban erõsen kiemelkedõ bordákkal tagolt, nagy szalagokban válik le. Levelei négyes örvökben állnak, szárra futóak, élénkzöldek, 3-15 mm-esek. Tobozai 15-40 mm-esek, a hajtások végein helyezkednek el, érés után széles ívben felnyílnak. Mély, lehetõleg nem túl nedves talajt igényel, szereti a napos helyeket. Kissé fagyérzékeny.

Nem található rekord

Gyantásciprus - Calocedrus

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház