Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása befejeződött (tekintve, hogy minden növény leveles állapotban van!!), a szabadgyökerű növényekre leadott rendelést, ha abból van cserepes változat, akkor annak megfelelően visszaigazoljuk.  A rendelésfelvétel szabadgyökerű növényekre ettől függetlenül folyamatos 2023. őszi szállításra. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

A málna az egyik legkedveltebb nyári gyümölcsünk, mely kiváló minôségű befôtt, íz dzsem, szörp, lé, hűsítôital, bor, likôr, fagylalt, sűrítmény, stb. alapanyaga. Sôt, ezen túlmenôen a mélyhűtés rohamos térnyerésével – a gyorsfagyasztott, ú.n. \"gurulós\" málna a hűtôipar kiváló terméke - a téli-tavaszi idôszak gyümölcsellátását is változatosabbá teszi. A málnagyümölcs (fructus idaei), valamint a fiatal levelek egyúttal a gyógyszeripar nyersanyagai is. A málna beltartalma nagyon sok tényezô függvénye, tehát nagyon eltérô. Hozzávetôlegesen 1,2 g% fehérjét, 5,4 g% szénhidrátot, 0,9 g% szerves savat, 0,6 g% hamut, valamint 0,45-2,80 g% pektint tartalmaz. Kitűnik magas káliumtartalmával (127 mg%!), de foszfortartalma is jelentôs (45 mg%). Tartalmaz továbbá 27,3 mg% kálciumot, 24 mg% magnéziumot, 15 mg% mangánt, 3,9 mg% nátriumot, 3 mg % cinket, 1 mg% rezet és 0,6 mg% vasat. Aszkorbinsav-tartalma 25 mg%, míg B1 - és B2 -vitamin koncentrációja csak 0,02, illetve 0,03 mg%. A gyümölcsök először a fürtök csúcsán érnek be, és fokozatosan válnak fogyaszthatóvá. Csak teljes érettségben érdemes betakarítani, mert álltában nem érik meg. A szedésre érett gyümölcs viszont a bokron gyorsan túlérik, elveszti üde színét és kellemes ízét; a bogyók szétesnek és a földre hullanak. Ezért fontos, hogy a szüret időpontját jól határozzuk meg. Reggel vagy borús, hűvös időben szedjük. Ha lehet, akkor frissen fogyasszuk, lehűtve. Hűtőszekrényben - takarás nélkül - legfeljebb 2-3 napig tartható el, utána gyorsan megpenészedik. A málnából lé, szörp, dzsem készíthető, mélyhűtésre is kiválóan alkalmas.

Találatok: 1 - 13 / 13

Málna

7d.gif

'SUGANA' folytontermő málna

Szabadgyökerű (30-40 cm növények)

1990 Ft
7d.gif

Málna Fertődi narancs

Szabadgyökeres (30-40 cm növények)

1990 Ft

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház