Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása befejeződött (tekintve, hogy minden növény leveles állapotban van!!), a szabadgyökerű növényekre leadott rendelést, ha abból van cserepes változat, akkor annak megfelelően visszaigazoljuk.  A rendelésfelvétel szabadgyökerű növényekre ettől függetlenül folyamatos 2023. őszi szállításra. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Őshazája Délkelet-Európa. Balkáni eredetű. Koronája keskeny kúp alakú. 20-25 méteres, gyorsan növő fenyő. Rendszerint karcsúbb, mint az egyéb lucok. Levelei széle ép, színük zöld, felületük fényes. Tűlevelei laposak. Tűi úgy 2 cm hosszúak, egyesével állnak, és a hajtás síkjában fekszenek. Termése tojásdad alakú vagy hengeres alakú toboztermés, barna színű. Tojás alakú tobozai éretlenűl sötétlilák, 3-6 cm nagyságúak.A tobozok, már a fiatal fákon megjelennek, ezzel növelik a fenyő díszítőértékét. Elviseli a szárazságot. Fagytűrő. Lassabban növekszik a többi luc fajnál. Szereti a nedvesebb és savanyúbb kémhatású talajokat, de kielégítően fejlődik a szárazabb mészkőtalajokon is. Mivel lombját jobban megtartja, mint a többi luc faj, alkalmazása karácsonyfaként egyre elterjedtebbé válik. Ára azonban borsosabb, mint a közönséges lucé.
Nem található rekord

Szerb luc - Picea omorika

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház