Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2024. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása befejeződött (tekintve, hogy minden növény leveles állapotban van!!), a szabadgyökerű növényekre leadott rendelést, ha abból van cserepes változat, akkor annak megfelelően visszaigazoljuk.  A rendelésfelvétel szabadgyökerű növényekre ettől függetlenül folyamatos 2024. őszi szállításra. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Az északi flórabirodalom pacifikus–észak-amerikai flóraterületén, Alaszkától Kaliforniáig nő — északon a Csendes-óceán partvidékére ereszkedik, Kaliforniában, a Siskiyou- és Klamath-hegységben 2000 m-ig kapaszkodik fel.

Kedvező helyeken igazi faóriássá, 30–75 m magasra nőhet. Széles vagy karcsú, kúpos koronájú fa, aminek csúcsa fiatalon hosszan kinyúlik.

Kérge sokáig sima, szürke, majd repedezett, később bordákra szakadozik. Érett, sárgászöld hajtásai sűrű, világosbarna szőr növi be, majd jellemzően rózsás árnyalatú szürkére fakulnak. Rövid (2–4 cm-es) tűlevelei a törzshöz közel a hajtás síkjában széles szögben szétterülnek, a hajtás középtengelye fölött annak csúcsa felé ráfekvők, a felső ágakon a hajtás felső oldalára hajlók, a csúcs alatt csapott „biccentő” véggel előrehajlók, hirtelen lekerekedők vagy lecsapott, szögletes véggel kicsípett csúcsúak, a hajtások alsó felén ezüstösen hamvasak. A 8–14 cm-es, széles, hengeres tobozok fellevelei rejtettek; a tobozok színe a liláskéktől a sötét szürkésliláig változik.

Párás, csapadékos, meleg helyen, savanyú talajon érzi jól magát. A meszes talajra kissé érzékeny, Magyarországon teljesen télálló.

 

Nem található rekord

Vöröstobozú jegenyefenyő - Abies amabilis

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház