Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2024. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása befejeződött (tekintve, hogy minden növény leveles állapotban van!!), a szabadgyökerű növényekre leadott rendelést, ha abból van cserepes változat, akkor annak megfelelően visszaigazoljuk.  A rendelésfelvétel szabadgyökerű növényekre ettől függetlenül folyamatos 2024. őszi szállításra. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

A parkok kedvelt díszfája. Kelet-Ázsiából származik. Kína, Japán és Koreában alkot erdőségeket. Sokféle változatban ismerjük, kertekben és parkokban.  A szárasságot is jól tűrő, fényigényes fafaj. Szintén jól elviseli a téli fagyokat is. A talajjal szemben igénytelennek mondható, de a legjobban a jó vízgazdálkodású és levegőzésű mély talajokat kedveli. Nem szenved károsodásokat a korai és késői fagyoktól sem. Viszonylag lassú növekedésű fafaj. Kisméretű fa vagy cserje, szabályos ovális koronájú, vastag ágrendszerű fa. Vörösesbarna, szalagosan leváló. Függőleges síkban rendeződnek, mindkét oldalukon egyformán matt kékeszöldek. A lappikkelyek hátán barázda fut végig. Lombozata télire kissé megbarnul.

 

Virágai egyivarú egylakiak. A porzós virágok igen kicsik, rövid hajtások végén helyezkednek el, sárgás színűek. A nővirágok négytagúak, halvány rózsaszínűek. Virágzási ideje március-április. Toboza zömök, 1,5 cm hosszúak, kezdetben húsosak később megfásodnak. A tobozok kissé oválisak, megfásodott hosszúkás tobozpikkelyekkel, amely a csúcs alatt hátragörbülő szarvacskát viselnek. Magjai apró tojásdad, szárny nélküli, sötétbarna színű, világos köldökkel. Az  életfafélék fája közepesen puha, rendkívül könnyű. A műbútorasztalosok és a modellezők dolgoznak a leggyakrabban vele. Külső munkákra kevéssé alkalmas. Kínában igen fontos kultikus növény volt.

Nem található rekord

Keleti tuja - Thuja orientalis

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház