Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása befejeződött (tekintve, hogy minden növény leveles állapotban van!!), a szabadgyökerű növényekre leadott rendelést, ha abból van cserepes változat, akkor annak megfelelően visszaigazoljuk.  A rendelésfelvétel szabadgyökerű növényekre ettől függetlenül folyamatos 2023. őszi szállításra. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Nevét smaragdzöld függőleges pikkelyleveleiről kapta, melyek (sok tujafajtával ellentétben) télen sem barnulnak meg. A smaragd tuja keveset terem, tobozait nem a hajtásvégein hozza, így nem rontja a növény díszértékét. Legfeljebb 5-6 méterre növő karcsú, tömött, kúpalakú koronája jobban illik a házikertekbe , mint nagy társai. Teleinket károsodás nélkül elviseli. Nyírt vagy nyíratlan sövénynek és szoliternek egyaránt kiváló, de nagyobb cserépbe ültetve is szép dekorációs növény. Üde, tápanyagdús talajban, napos helyen érzi magát a legjobban, de tapasztalatom szerint a száraz környezetet is elviseli, bár ekkor lassabban fejlődik. Az alábbi táblázatban leírtam a tuja magasságokat az évek múlásával: 1. ősszel 15 cm 2. ősszel 25 cm 3. ősszel 40 cm 4. ősszel 65 cm 5. ősszel 95 cm Utána évente 30-35 cm. 30-40 cm-es növények.
Nem található rekord

Smaragd tuja - Thuja occidentalis smaragd

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház