Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2024. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása befejeződött (tekintve, hogy minden növény leveles állapotban van!!), a szabadgyökerű növényekre leadott rendelést, ha abból van cserepes változat, akkor annak megfelelően visszaigazoljuk.  A rendelésfelvétel szabadgyökerű növényekre ettől függetlenül folyamatos 2024. őszi szállításra. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

A kerti kéziszerszámokat (kapa, ásó, lapát, gereblye stb.) használat után minden esetben tisztítsuk meg. Drótkefével távolítsuk el róluk a ráragadt földet, sarat. Ha szükséges, elõzetesen vízbe áztassuk. A megtisztított szerszám fém részeit kenjük be olajjal. Így megakadályozhatjuk a rozsdásodásukat.
·        Ha a szerszámok éle tompa, kicsorbult, deformálódott, a hibákat kalapálással javítsuk ki, a kicsorbult éleket köszörüléssel igazítsuk ki, majd lapos reszelõvel élezzük meg.
·        A szerszámok fanyelét is pucoljuk le. A sártól, piszoktól szabadítsuk meg. Mosószeres vízzel mossuk le, száradás után finom csiszolópapírral csiszoljuk át, hogy szálkamentes és sima legyen a felülete. Nem árt a nyélnek egy kis olaj sem.
·        A metszõolló (vágóolló) pengéjét hypós vízzel mossuk le. Ha életlen, fenõkõvel élezzük meg. A szoros vagy laza szárakat a szorító csavarokkal állítsuk be, a fém részeket kenjük be olajjal, és kinyitva tegyük száraz helyre.
·        A munka befejezése után a fûrészek felületét olajos ronggyal töröljük át, a rozsdát pedig finom csiszolóvászonnal tüntessük el. Ha a fûrészlap ragacsos, terpentinnel dörzsöljük végig. A tompa fogakat reszelõvel élezzük meg.
Nem található rekord

Kerti kellék, szerszámok

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház