Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2023. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása befejeződött (tekintve, hogy minden növény leveles állapotban van!!), a szabadgyökerű növényekre leadott rendelést, ha abból van cserepes változat, akkor annak megfelelően visszaigazoljuk.  A rendelésfelvétel szabadgyökerű növényekre ettől függetlenül folyamatos 2023. őszi szállításra. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Több ezer különféle típusú ázsiai körtét ismernek, mindegyik kissé különbözik egymástól alakban, színben. Minden mai ázsiai körte rokona a Pyrus ussuriensis, Ussuri körte és a Pyrus serotina, Japán homoki körtének. Az ázsiai körte sok néven ismert, Nasi, japán körte, homok körte, kínai körte és bár nincs kapcsolatban az almával, alma körtének is nevezik.

A japán körte alacsony kalória tartalmú, Egy közepes körte 50 kalóriát tartalmaz. C-vitamin tartalma magas, egy körte a napi szükséglet 8%-át tartalmazza.

A japán körték fagytűrők, hasonlók mint télen a Bosc kobak körte, amely télen -20 ° C -t könnyen átvészel. Ültetési távolságuk 5*5 méter. Hazájában, Kelet-Ázsiában a közönséges körtével rokon japán (vagy homoki) körte minden nap fogyasztott, közismert gyümölcsnek számít. Nálunk csak néhány éve ültetik a kertekben. Levele nagyobb, mint a körtéé, termése kerekded, inkább sárga almára hasonlít, de kifejezetten körte ízű. Fája kistermetű, bármekkora kertben elfér. A fiatal fácskák megsínylik a kemény téli fagyokat, ezért védett helyre, vagy a ház déli oldalához célszerű ültetni. Mélyrétegű, laza talajt kíván, nem viseli el a kötött, nehéz, pangó vizes talajokat. Ültetés után még jó ideig rendszeres metszést igényel, ágait pedig a kívánt formájó koronának megelelően kell irányítani, kötözni (pl. sövény, kordon). Később már elegendő a ritkítás.

Találatok: 1 - 11 / 11

Japán körte

7d.gif

'CHOJURO' téli ázsiai körte

Cserepes oltvány (125-150 cm növények)

8990 Ft

'HAYATAMA' őszi ázsiai körte

Cserepes oltvány (125-150 cm növények) vadkörte alanyon

8990 Ft
7d.gif

'HOSUI' őszi ázsiai körte

Szabadgyökeres oltvány (125-150 cm növények) vadkörte ...

5990 Ft
7d.gif

'KOSUI' japánkörte

Szabadgyökerű oltvány (80-100 cm növények) vadkörte alanyon

6990 Ft
7d.gif

'KUMOI' ázsiai körte

Szabadgyökeres oltvány (125-150 cm növények) vadkörte ...

6990 Ft
7d.gif

'NIJJISEIKI' ázsiai körte

Cserepes oltvány (120-150 cm növények) vadkörte alanyon.

5990 Ft
7d.gif

ÚJ! 'EARLY-SHU' korai japánkörte

Cserepes oltvány (125-150 cm növények)

7990 Ft
7d.gif

ÚJ! 'HONG-LI' szeptemberi japánkörte

Cserepes oltvány (125-150 cm növények) BA birs alanyon

7990 Ft
7d.gif

ÚJ! 'NITAKA' szeptemberi japánkörte

Szabadgyökeres oltvány (125-150 cm növények) vadkörte ...

6990 Ft
7d.gif

ÚJ! 'SHINSEIKI' augusztusi japánkörte

Szabadgyökerű oltvány (125-150 cm növények) vadkörte alanyon

6990 Ft

ÚJ! Kései aromás ázsiai körte 'TSU-LI'

Szabadgyökeres oltvány (125-150 cm növények) vadkörte ...

6990 Ft

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház