Termékkeresés

 

logo

 

Tisztelt vásárlóink, a 2024. tavaszi szezonban a szabadgyökerű gyümölcsfák és egyéb szabadgyökerű növények fizikai kiszolgálása befejeződött (tekintve, hogy minden növény leveles állapotban van!!), a szabadgyökerű növényekre leadott rendelést, ha abból van cserepes változat, akkor annak megfelelően visszaigazoljuk.  A rendelésfelvétel szabadgyökerű növényekre ettől függetlenül folyamatos 2024. őszi szállításra. Sok fajta gyümölcsfából cserepes, (akár már  termő) változattal is rendelkezünk még. 

 

Telefonon vagy emailen bővebb felvilágosítás kérhető.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK ÉS FIZETÉSI MÓDOK : KATT A LINKRE!!

Üdvözli Önt a Kiskert.com webáruház. Amennyiben  vásárolni szeretne nálunk, kérjük először regisztráljon, de amennyiben Önnek kényelmesebb, csupán böngésszen termékeink között, és megrendelését e-mailben is elküldheti részünkre a kiskert@kiskert.com email címre, vagy SMS-ben a (30) 348 6134 telefonszámra.

Kérjük, mindkét esetben a megrendelés elküldése előtt szíveskedjen elolvasni a felhasználási feltételeket , melyek fontos információkat tartalmaznak a vásárlás menetéről. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, ezért érdemes időnként meglátogatni bennünket.

Amennyiben Ön mégis olyan növényt keres, ami kínálatunkban jelenleg nem található meg, esetleg a növény más méretben érdekelné, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben személyesen is szeretne meglátogatni bennünket, azt előzetes e-mail-ben vagy telefonon  történő egyeztetést követően teheti meg. 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Vásárlókat a félreértések és a reklamációk elkerülése végett, hogy szabadgyökerű gyümölcsfákra és egyéb a webáruházban található szabadgyökerű növényekre rendelést egész évben veszünk fel, de fizikailag kiszolgálni ezeket a  növényeket csak október végétől következő év március végéig ( a növények nyugalmi időszakában) tudjuk időjárás függvényében.

Megértésüket köszönjük.

Kellemes böngészést kíván Önnek a Kiskert.com csapata.

 

Nyitvatermő, az erdeifenyő után a legelterjedtebb közép-európai tűlevelű fa. Előfordulása kontinentális éghajlatú területeken, hegyvidékeken jellemző. Őshazája Közép-Európa és Észak-Európa. Törzse egyenes, gyantás. Felszíne repedezett, színe vöröses-barna vagy szürkés-barna. Koronája keskeny kúp alakú. Ágai vízszintesen állnak vagy lecsüngőek. A levelek csúcsa hegyes. Szélük ép, színük világoszöld vagy zöld. Örökzöld. Virágzata toboz. Virága sárga. Termése hosszúkás tojásdad alakú vagy hengeres alakú toboztermés, barna színű. Fiatal hajtása C-vitamint tartalmaz. Gyantájának hatóanyaga reumára, rándulásokra, ficamokra és izületi fájdalmakra egyaránt jótékony hatással van. A direkt napfényt vagy a félárnyékot kedveli. Fagytűrő. A növény magról vagy dugvánnyal szaporítható. Fáját hasznosítják a bútoriparban, a papíriparban és a hangszergyártásban. Ágai kedveltek a virágkötészetben.
Nem található rekord

Közönséges luc - Picea abies

Kosár

 x 

A kosara még üres

Termékkeresés

Webáruház